6 spannende dingen die mijn business lieten groeien

Shit doen waarvan je weet dat het je 10 levels verder gaat brengen.. je kunt ze blijven uitstellen
of je kunt ze aanpakken en er voor gaan. Get over your fear! En ja, I’ve also been there, dus in deze podcast & blog deel ik
6 dingen die ik f%cking spannend vond, maar die mijn business wél lieten groeien.

True story, ik investeerde 10K terwijl ik het helemaal niet had’, maar die commitment naar mezelf, het serieus nemen van mijn business heeft me wel gebracht waar ik nu ben!’

1. Míjn verhaal delen
In een succesvolle business of voor het maken van impact is community key. Een sterke community ontstaat door verbinding. En verbinding komt door het delen van dezelfde verhalen, dromen of waarden. Wat betekende dit voor mij? Dat ik mijn personal story over mijn burn-out moest delen, fucking eng, but I did. En wat bleek? Het was eigenlijk helemaal niet zo eng. Two years later… run ik een fulltime business, vanuit de community die daar is ontstaan.

2. Investeren zonder spaargeld
True story, ik investeerde 10k terwijl ik het helemaal niet had, aan een jaartraject met een business coach. Toegegeven, mijn money mindset was niet optimaal. Geld uitgeven
vond ik rete-spannend. And to be honest, still working on it Maar die commitment naar mezelf, het serieus nemen van mijn business heeft me mega veel geleerd én me in de groeispurt gezet, tot waar ik nu ben. Ontdek het verschil tussen uitgeven en investeren, cause if I can, you sure can too.

3. Je ultieme goal aangaan
In mijn geval, sprekerservaring opdoen. In mijn vorige jobs vond ik het altijd heel tof om voor groepen te staan, workshops geven vind ik nog veel vetter. Dus besloot ik de voor mij, hoogst haalbare organisatie aan te schrijven. Being realistic, rekende ik al op een nee, en die kreeg ik. Maar anyways, kon ik daarna zóveel meer plekken aanschrijven om te spreken. Hierdoor groeide ook mijn netwerk, bereikte ik meer klanten, maakte ik meer impact. Want het ergste wat kon gebeuren, was gebeurd, dus kon de rest alleen maar meevallen.

4. Prijzen verhogen
Ook al wist ik wat het waard was, alsnog vond ik het enorm spannend. In mijn ogen is een Badass Business dé manier om je droomleven te creëren en de plek waar jij impact maakt met jouw unieke talenten, dat is voor mij onbetaalbaar. Daarnaast vind ik dat de vibe, dat alles maar high end en duurder, duurder moet zijn, heftig. De waarde, dus ‘wat haal jij ergens echt uit’? bepaalt de prijsbepaling, dat is de sweetspot. De juiste prijsbepaling, die voor mij aansloot bij de waarde die ik bied, heeft ervoor gezorgd dat ik mijn bereik kon laten groeien én veel meer impact kan maken!

5. Een groepstraject bouwen

Naast mijn 1:1 coaching wilde ik ook een laagdrempelig groepstraject bouwen. Maar, wat als ik daardoor niet meer de personal experience kan bieden waar ik voor sta? Terwijl het energetisch echt voelde als the right moment. Ik wist dit is mijn next level growth, dus ik ging ervoor, zocht een accountability partner die alles hierover wist en realiseerde de Badass Business Academy.

6. Mijn waarheid delen
Weer rete-spannend om te doen. Maar ik zag tegelijkertijd zoveel gebeuren waar ik het niet mee eens ben. Zo zie ik veel ondernemers geen fun hebben in hun business, omdat ze een stappenplan volgen dat niet bij hen past. Of ze volgen een strategie van iemand die een doorstart maakt, terwijl ze zelf net beginnen. Het level waarop je
zit bepaalt wat werkt
, easy. Ik realiseerde, als ik mijn eigen waarheid niet deel, dan allign ik niet met de juiste mensen en groeit mijn business dus niet. So, show us who you arewhat brings you fun and results will follow!

Wil jij next level gaan met jouw Badass Business en zoek je een accountability partner die dit samen met jou fixt? Stuur me een DM via Instagram of check, voor meer tips ‘8 Rules for a Badass Business’.