De start van mijn business was ruk, en hoe human design dit veranderde

Mijn bedrijf was de tool om mijn droomleven mee te realiseren. Dus dat ‘eerst even zelf uitproberen’, zo zat ik niet in de wedstrijd. Ik wilde stappen maken. Zonder extra spaargeld besloot ik mijn laatste centen te investeren in een coachtraject. Ik was super dedicated en ging all-in!

Dit traject leerde me mega veel. Waar ik ook achter kwam? Dat een standaard stappenplan voor mij totaal niet werkt. Na het traject voelde ik me een enorme loser, ik was moe, ik had alles gegeven. Wat niet klopte, er werd geen rekening gehouden met wie ik ben, hoe dingen voor mij werken. Logisch want het is een programma, maar mezelf in een specifieke strategie proppen was níet mijn manier.

Toen kwam ik met human design in aanraking, er viel zoveel op z’n plek. Dus startte ik met de Human Design training, ik dacht, IEDEREEN moet dit  weten. Want alles werd ineens logisch. In één klap werd ik herinnerd aan waarom ik deed, wat ik deed.  Eindelijk gaf ik mezelf toestemming om te ondernemen op de manier die bij mij past. Alles veranderde en mijn business ging on fire!

DOOR TE ONDERNEMEN OP DE MANIER DIE BIJ MIJ PAST GING MIJN BUSINESS INEENS ON-FIRE!

Ken je jouw Human Design type en wil je weten wat deze FIRE bij jou creeërt? Check het hier!

Manifestor
Ook wel de trailblazer genoemd. Jij hebt een grote energie, jouw valkuil is jouw grootsheid klein te houden en off the radar willen  gaan. Terwijl vanuit rust bij jou juist grote ideeën ontstaan! Je bent geneigd om deze voor je te houden of niet weten waar te starten, omdat je direct 100 manieren weet. Voor jou is dus belangrijk, share it with the world! Laat de juiste mensen aanhaken en werk volgens first things first.

Generator
Als Generator voel jij je schuldig, als je even niets doet en in general, als het puur draait om having fun. Je voelt, je wil impact maken en anderen vooruit helpen. Maar geef ook om je eigen fun, want als je niet alligned bent met je gevoel raak je blocked en krijg je níks gedaan. Excitement is voor jou super belangrijk! Waarover kun jij de hele dag praten? Focus je hierop. Check waarop jij energie verliest, zodat je niet gaat ping-pongen tussen alle dingen die je interessant vind. Jouw strategie is ’to respond’, voel jij een
sparkle? Duik er dan vol in en besef vooral, you are not to much.

Manifesting Generator
Jouw motor is enorm. Jij hebt én de grote ideeën en de energie om het te doen, de combi tussen Manifestor en Generator. Jij bent in allignment als je meerdere dingen tegelijk doet. Iets wat in onze maatschappij niet de norm is. Ook belangrijk, ga PLEASE niet iets doen alleen omdat je anderen hebt gezegd dat je het zou doen! Voelt iets continu als een 6je? Drop it. Je-mag-meerdere-dingen-doen!

Projector
De efficiency wizards. We noemen ze ook wel de CEO van de toekomst. Jij voelt je vaak schuldig omdat jij meer doet in minder tijd. Je kunt van een afstandje naar een situatie kijken en direct pinpointen hoe het makkelijker of sneller kan. Jij kan de wereld laten zien hoe we meer kunnen relaxen. En nee, you are not lazy, and you’ll stil be succesful! Jouw strategie is ‘waiting for an inventation’. Betekent dit dat je moet gaan ziten afwachten? Bull-fucking-shit! Ook als Projecter kun je assertief business voeren. Hoe dan? Show us what you got, vertel het niet maar laat het zien!


Reflector

Jij valt onder de kleinste groep , 1% van de totale wereld. Jij spiegelt de omgeving. Je pikt zoveel op van wat er gebeurd in je omgeving, dus je hebt ook enorm veel te verwerken. Je kunt je soms schuldig voelen over de hoeveelheid me-time die je nodig
hebt, maar weet dus dat je deze hoort te nemen! Creëer daarnaast omgevingen waarin jij je badass voelt. Want, je weet het, je bent het gemiddelde van de 5 mensen om je heen, zéker als reflector. Dus, omring je met mensen die jouw high on life maken, en je gaat zelf sky high!

Wil je weten hoe jij jouw type strategisch in je business kunt inzetten? Hoe je verkoopt én klanten aantrekt die bij jouw manier van werken past? Check hier meer informatie over het Badass Growth traject, het 6 maanden Hybrid traject voor de (door) start & groei van je Badass Business.