Badass Business Babe - Mindset course - In 4 weken naar Badass vibes waarmee je de leukste klanten aantrekt

Een ondernemende badass, die kansen pakt in plaats van zichzelf verstopt. Leert, in plaats van zichzelf afstraft om kleine foutjes. Fucking productief is, in plaats van zichzelf saboteert door uitstelgedrag. 

Ik weet dat jij haar in je hebt, maar weet jij dat ook? Of blijf je aan jezelf twijfelen?

Door het coachen van ondernemende vrouwen weet ik: Het grootste probleem in je business, dat ben jijzelf (sorryyyyy).

Je weet heel goed dat je volop in actie moet komen, maar je zit veel te veel in je hoofd. Omdat je het spannend vindt, blijf je belangrijke stappen maar voor je uitschuiven. Waar denk je dat al dat zelfdestructieve gedrag vandaan komt? It’s aaaaaalllll mindset baby.

Badass Business coach
Badass Business coach

you're a Badass business babe, but....

X Je blijft maar twijfelen of je anderen echt wel verder kan helpen. Ondanks je bak aan ervaring of opleiding.

X Je durft niet aan te bieden wat je écht vet vindt, want wat nou als dat mislukt?! Geloof je wel dat je geld mag/ kan verdienen met wat je echt leuk vind?

X Je denkt dat er toch al 1000 ondernemers zijn die doen wat jij doet? Hoe ga jij dan het verschil maken? Of anders zijn?

X Je komt iedere keer met ideeën voor een kleiner aanbod. Want jij denkt dat als het goedkoper is, mensen opeens wél bij je kopen?

X Je durft jezelf niet naar voren te schuiven bij je doelgroep. Omdat je constant denkt: “Wie zit er nou op mij te wachten?!”

Je denkt dat een nieuw, beter plan het verschil gaat maken. Sorry badass, gaat ‘m niet worden..

Pas toen ik zelf besefte dat ik eerst een Badass Business Babe moest ZIJN, voordat dat succesvolle bedrijf kon ontstaan, veranderde er een hoop. Serieus, ik kreeg letterlijk van de één op de andere maand berichtjes van “Wow Room, what happened?! Je bent echt aan het vlammen hè?!” Well… my mindset happened.

ALLES deed ik voor mijn bedrijf. Ik werkte kneiterhard. Sloot mezelf soms weken op. Zette mijn hele aanbod neer in no time. Je weet wel, ebooks, website, masterclasses, salesfunnels, de hele rambam.

En toch bleef resultaat uit. En dan niet op de logische manier. Want laten we het erover eens zijn dat je jezelf minimaal 3 maanden out there mag gooien, voordat je echt de zaadjes kunt gaan plukken van je acties. Bij mij duurde het al een jaar. En daar raakte ik zó gefrustreerd van. Ik deed toch alles goed?

Theoretisch gezien deed ik inderdaad de juiste dingen. Er ontbrak alleen 1 ding: ik zag mezelf totaal nog niet als een Badass Business Babe.

De 1e – en cruciale – stap in het famous model van Stephen Covey: Be-Do-Have: Je behaalt je doelen door te starten met focussen op wie je moet zijn. Dus niet: “Pas als ik 10k omzet draai, ben ik een succesvolle business babe.” Maar: “Ik BEN al een succesvolle ondernemer, ik DOE de dingen die een succesvolle ondernemer doet, en wat daaruit volgt is het HEBBEN van een succesvol bedrijf.”

Wanneer je jezelf ziet als Badass Business Babe, en vasthoudt aan de habits die zij heeft… Dan is het resultaat daarvan je eigen Badass Business. Zo ging het bij mij, zo gaat het bij mijn klanten en zo kan het voor jou gaan.

Ben je klaar voor mindset shifts, zodat je echt gaat geloven in jezelf en je business met als resultaat je Badass Business (je weet wel, een bedrijf waarmee je doet wat je vét vindt, impact maakt én je droomleven leidt)? Dan nodig ik je uit om mee te doen aan mijn mindset crash course: Badass Business Babe. In 4 weken naar Badass Business Babe vibes, zodat je de leukste klanten aantrekt.

Wat gaan we doen om van jou een Badass Business Babe te maken?

Oké, first things first: die babe zit natuurlijk allang in jou hè. Dat snap je zelf ook. Dat is het ding met personal development: het gaat er niet om wat je allemaal nog MEER wordt. Maar juist dat je shit loslaat, zodat je meer van jezelf wordt. Maar hoe doe je dat?

Om die inner badass van jou te releasen, is een shift in mindset nodig. Dat zie ik bij alle Badass Business Babes die ik mag coachen. Soms dénken ze dat ze een nieuwe strategie nodig hebben omdat het niet lekker loopt, maar zit het probleem vooral in hun eigen hoofd.

Al onze acties zijn het resultaat van oude conditioneringen. En zolang je gelooft dat je niet goed genoeg bent of dat het allemaal niet voor jou is weggelegd, zit er een verkeerde energie onder je acties. Oprecht zonde van al dat werk.

De shifts die voor mijn klanten echt het verschil naar succes maakten, heb ik in deze mindset crash course gegoten.

Badass Business Babe

In de Badass Business Babe cursus werk je in 4 weken aan je ondernemers-mindset. De course bestaat uit 4 modules, iedere module bevat een Masterclass (van max een half uur). Daarna ga je zelf aan de bak met opdrachten. Dat zijn schrijfopdrachten voor nieuwe inzichten, maar ook praktische opdrachten. Dus shit die je in real life moet doen. Want wat je DOET maakt het verschil.

Ik heb niet zomaar wat stapjes verzonnen, maar de cursus is gebaseerd op de data van alle klanten die ik al heb zien transformeren. Omdat ik jou die transformatie ook zo gun. En ik het lekker vind om dat soort dingen heel gestructureerd te maken voor je. Zodat jij vol overtuiging die Badass Business Babe gaat ZIJN en shit gaat DOEN. Want that’s where the magic happens. Geen twijfels en frustraties meer die in de weg zitten, maar vanuit vertrouwen, energie en vooral héél veel fun eindelijk bouwen aan die Badass Business waar je fucking trots op bent!

Als jij klaar bent voor die transformatie nodig ik je uit voor mijn mindset crash course: Badass Business Babe. In 4 weken naar Badass Business Babe vibes, zodat je de leukste klanten aantrekt. 

Badass Business coach

This is for you, als je..

– Impact wil maken op anderen/ de wereld met jouw aanbod,
en tegelijkertijd nu ook nog aan zoveel dingen twijfelt

Ervaring hebt met personal development,
maar ook weet dat je
ondernemers-mindset een boost kan gebruiken

Klaar bent voor actie. Ja, mindset is f*cking belangrijk.
Maar een kneitergoede mindset zonder bijbehorende acties heeft weinig zin.
Ik geloof in:
Good Vibes & Massive Action.

Badass Business coach

What's the plan?

Hoe werkt het precies?
Na aankoop ontvang je de cursus direct. De course bevat 4 modules en duurt dus ook 4 weken. Je behoudt toegang tot de cursus, ook als er nieuwe versies beschikbaar komen.

Wat is de investering?
Voor 129,- ex btw kan jij 4 weken volop aan de slag voor die good vibes, die weer leiden tot massive action (no brainer, right).

Hoeveel tijd kost het?
Iedere module bevat een Masterclass van korter dan een half uur. Daarna ga je zelf aan de bak met opdrachten. Dat zijn schrijfopdrachten voor nieuwe inzichten, maar ook praktische opdrachten. Dus shit die je in real life moet doen. Hou rekening met zeker een uur per week.

Ik heb al zoveel aan m’n mindset gedaan, is het dan alsnog waardevol voor me?
Ja klopt, anders had je er nooit voor gekozen om ondernemer te worden. Maar hoe krachtig is je ondernemersmindset nou echt? En ben je daadwerkelijk in ACTIE? Dat is namelijk mijn magic skill: jou in beweging krijgen. En vooral de juiste kant op.

Ik heb nog geen eigen bedrijf (of ben pas nét begonnen), kan ik dan meedoen? 
Jazeker. Dan ben je lekker voorbereid wanneer je echt gaat starten. De cursus werkt wel het beste voor je als je een (vaag) idee hebt van welke impact je wil gaan maken met je bedrijf. Als je daar nog geen enkel idee van hebt, raad ik je mijn andere cursus aan: Badass Goals.