10 manieren om te groeien met je business

In dit blog deel ik met jou 10 stappen, waarmee jij jouw business kan laten groeien. En ik maak het je nog makkelijker! Kies 2 stappen per dag, hang er een actie aan en je bent instant bezig met groei. LET’S GO!

Badass Business coach
Badass Business coach
 1. Deel MEER content
  Een inkoppertje, I know, maar het is echt zo. Start met één platform en breid daarna uit naar meerdere platformen. Train jezelf om meer content te delen, want jouw klant wil weten wie jij bent en wat je doet, make it known! Maak er een gewoonte van en je zal merken dat het steeds makkelijker en leuker wordt.

 2. Badass mindset
  Mindset werk maakt zo-veel verschil. Echt waar, dit maakt al het verschil. Want als jij je een badass voelt, zou jij dan twijfelen aan de klanten om je heen, zou je eindeloos blijven pennen achter de schermen zonder actie te ondernemen? NOP, werken aan je badass mindset it is, dus!

 3. Do more of what makes you feel ALIVE
  Bij mij is dat verbinding, dit creeër ik door veel met mijn klanten in contact te zijn, maar voor mij is dit bijvoorbeeld ook surfen. In het water voel ik me zo ALIVE! Waarom werkt dit? Omdat hoe meer jij je alive voelt, hoe meer energie jij meeneemt in je business.

 4. Verdiep je skillz
  Misschien heb je al genoeg kennis, in dat geval zeg ik STOP met uitstellen en start met mensen helpen! Twijfel je toch, kijk dan op welke vlakken jij jouw skillz kan specialiseren om jouw klanten nog meer te kunnen bieden.

 5. Start MEER gesprekken
  Zo vaak zie ik ondernemers strugglen in de zoektocht naar nieuwe klanten. De oplossing? Start meer gesprekken! Dit kan op allerlei manieren. Dit kan overal. Of je nu in de trein stapt
  of tijdens koningsdag een gesprek aanknoopt met een biertje in je hand, je
  plant op die manier wel zaadjes. And who knows!

   

   

”START MET EEN SAMENWERKING DIE PAST BIJ DE FASE WAAR JE INZIT,
WEET EERST WAAR JE OP WIL FOCUSSEN, ZOOM DAARNA PAS IN”.

6. Doe iedere-dag sales
Alle ondernemers doen te weinig sales, period. En trust me, het hoeft niet zo moeilijk of pushy te zijn. Luister de podcast, ‘Binnen 5 minuten af van je gedoe over sales’’, en je kunt gaan knallen!

7. Investeer in samenwerkingen – in de juiste volgorde
Wat bedoel ik hiermee? Start met een samenwerking die past bij de fase waar je inzit. Weet jij nog niet precies wat bij jou past of voor wie je het doet? Dan is heeft adverteren bijvoorbeeld weinig zin. Zodra jij weet dat je goed gaat op Instagram, dan heeft het wel zin om te investeren in een Instagram cursus . Dus eerst weten, daarna pas inzoomen, yes?

8. Professionaliseer je bedrijf
Denk hierbij aan het vergroten van je bereik, zorg binnen dat bereik voor aandacht op. Neem daarnaast, ook de tijd om aan je bedrijf te werken. Plan daar bewust tijd voor in. Zorg voor koppeling van systemen, richt een plansysteem in, zorg dat je meer kan doen in minder tijd, and so on.

9.
Werk aan je focus
Maak afspraken met jezelf, wanneer werk je aan je business en wanneer aan, nou je leven? Want je wil ook vette dingen doen, dingen meemaken. Manage je energie. Zelf werk ik met een focuslijst, dat werkt voor mij maar het blokken van focus uren in je agenda is ook een optie. Kies wat werkt voor jou and do more of it!

10. Evalueer je acties
Last but not least. Heel vaak weten we nog niet wat werkt. Dus neem de tijd, bijvoorbeeld na elke maand, om even te checken wat wél werkt. Doe daar meer van en stop vooral met zaken die jou geen energie of resultaat geven.

En nu, ben jij aan? Voel je dat je wil knallen? Dan is dit is jouw window of opportunity, doe één van de acties nu!
Vraag jij je af, maar room WHERE DO I START? Bericht me op Instagram en ik help je!