klanten aantrekken? Dit is de gouden combo!

In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat de combi van 2 processen zorgt voor meer klanten. Het ene proces: strategische assertieve acties, waarbij jij zelf de outreach doet. Het tweede proces, parallel daaraan, is een vibe neerzetten, waardoor jouw favoriete klanten op jou afkomen. Hoe doe je dit? Let me explain!

Badass Business coach
Badass Business coach

Strategische assertieve acties zijn nodig, zeker in het begin als je bijvoorbeeld een nieuw aanbod lanceert of nog geen bekendheid hebt opgebouwd. Maar de vibe maakt echt verschil. Sidenote, je moet weten waar je voor staat om jouw vibe te kunnen neerzetten. Wie ben je, voor wie doe je het, welke tools zet je daarvoor in and so on. Als je dit kristalhelder hebt, hoe ga je dan verder? Ik geef je 2 tools!

”Klanten moeten die relaxte vibe voelen waarin je vertrouwen uitstraalt naar jezelf en naar je klant”.

  1. Content
    Nu denk je vast, duh 😉. Maar zie content als meer dan posten. Gebruik Instagram, Linkedin etc. om middels DM’s te communiceren, zorg dat mensen je leren kennen. Have fun with it! Want naast dat je zo een community opbouwt is het ook heel leuk. Gebruik ook zeker longterm content, bijvoorbeeld podcasts of blogs. De kans dat dit maanden of zelfs jaren later nog mensen bereikt zorgt dat jouw brand blijft groeien. Je creëert het één keer en het blijft jarenlang voor je werken.

  2. Meditatie
    Tool 2 is waarschijnlijk iets minder logisch, meditatie. Ik zie dit als een energy management tool. Het brengt je letterlijk in je lijf, je fysieke energie maar voor mij heeft het veel meer te maken met de frequentie, de juiste vibe. En als je in de juiste frequentie zit trek je meer aan, van wat past binnen die frequentie.

    Veel ondernemers zitten aan 2 kanten van dit spectrum. De ene kant, gelooft hier niet in, de andere kant wil het té graag, trekt er te hard aan en ook dat werkt niet.  Trust me been there, done that. Why? Aan beide kanten ontbreekt er iets, dat is rust en vertrouwen. Klanten moeten die relaxte vibe voelen waarin je vertrouwen uitstraalt naar je jezelf en naar je klant. Hoe dan? Just do awesome shit and document it. Don’t force it. Meditatie helpt mij om in contact te komen met mijn business visie en helpt achteraf om die relaxte vibe te behouden, to trust the proces.

Wil jij meer klanten aantrekken en jouw business laten groeien ? Check de gratis masterclass en leer deze gouden combo te gebruiken voor jouw business, LET’S GO!