reken in 5 minuten af met je shit rondom sales

Steeds zie ik vrouwen weer zo strugglen als het over sales gaat. Ze willen indruk maken, ik zie de sparkle, in hun ogen als ze het hebben over dát wat ze willen doen. Maar om impact te kunnen maken, zal je sales moeten doen! Anders weten anderen niet wat of zelfs dat ze – iets bij je kunnen halen.

Badass Business coach
Badass Business coach

Al die vrouwen die hungry zijn om impact te maken, zeggen ook (bijna) allemaal ‘ sales dat vind ik he-le-maal niks. Dat is niet wie ik ben, ik wil niet pushen etc’’. Maar luister, sales kan facking leuk zijn! Hoe dan, dat zal ik je binnen 5 minuten hier vertellen.

Ik begin met jou één simpele vraag te stellen: Maak jij meer impact, dan een twee weken all-inclusive reis naar Curaçao? Let’s check the facts. De impact die jij wil maken, met wat je te bieden hebt, met de tools, the know-how die jij hebt, maak jij daarmee méér verschil dan die reis naar Curaçao?

‘IN PLAATS VAN 2 WEKEN CHILLEN OP HET STRAND MET EEN COCKTAIL IN JE HAND,
GEEF IK JOU DE TOOLS & BUSINESS SKILLS OM JOUW DROOMLEVEN TE LEIDEN.’

Wat ik hiermee bedoel? We vinden het zo normaal om op tv, op billboards en in magazines, you name it, vakantie advertenties te zien. Sales all over the place. Dat vinden we zó normaal. Maar gaat het over onze eigen diensten dan vinden we het ‘pushy’.

Ik draai het om en bekijk het anders. Want als jij in mijn Badass Business traject stapt, heb jij een tool in handen om je droomleven te leiden, creëer je confidence en leer je ondernemersskills waar jij, je leven lang niet meer vanaf komt!
Dus ja, ik durf te zeggen dat ik meer impact maak dan die 2 weken vakantie. Want ik weet hoe belangrijk het is voor anderen om hun droomlevene zelf te bouwen. En daarom heb ik geen problemen met sales.

In plaats van een vakantie, geef ik je een tool om het droomleven te leiden dat je wilt.

Denk jij nu bij jezelf, YES Room ik ben overtuigd, ik kan gewoon mijn sales doen want ik maak zéker meer impact met mijn business. BUT where the fuck do I start?! Bericht me op Instagram, want dan check ik direct waar jij extra- meer strategische of just more ‘easy sales’ kunt doen, LET’S GO!