follow the fun

Mijn life én business motto. Het is zó rete-belangrijk om plezier te hebben in alles wat je doet. Ik ben er heilig van overtuigd dat als je focust op plezier voor jezelf en impact voor de ander, de extrinsieke resultaten zoals geld, volgers en andere kansen vanzelf op je pad komen.

Hiermee bedoel ik niet, alleen maar doen wat je leuk vind. Dat zou een lekker excuus kunnen zijn om veilig in je comfort zone te blijven . Nee ik zie het meer in de zin van korte termijn – lange termijn. Voorbeeld? Op korte termijn is het fun om twee repen chocolade weg te eten, onderuit gezakt op de bank. Op lange termijn, geeft dit een enorme suikerkater, die dan weer al mijn energie wegvreet.
I can tell you, dan zijn alle dingen die ik facking fun vind ineens veel minder leuk.

FOCUS JE OP PLEZIER VOOR JEZELF EN IMPACT VOOR DE ANDER, DAN VOLGEN EXTRINSIEKE RESULTATEN ALS VANZELF!

Wat ik dus eigenlijk wil is een nuance aanbrengen in “Follow the Fun”. Het is niet áltijd maar doen waar je zin in hebt, maar juist doen wat je spannend of minder leuk is, zodat je daarna méér kan doen van wat je leuk vind! Get it? 

Geen zin om 30 mensen te benaderen voor je nieuwe aanbod? Want spannend? Doe het toch, zodat je met 10 mensen aan de slag kan gaan, daar zit je fun!

Stel je zichtbaar steeds maar uit, want spannend? Get over it, want het hebben van een online community die je diensten van je koopt is FUN.

De combi tussen FUN (wat vind ik amazing om te doen) en STRATEGIE (hoe kan ik dat slim inzetten in mijn bedrijf) is cruciaal. Denk slim en strategisch na over wat voor jouw badass business werkt. Het is geen kwestie van alleen delen over je expertstatus of alleen webinars geven over jouw dienst. Live coaching kan ook, de vraag is, waar ga jij van aan? 

Experimenteer jij je suf, maar krijg jij die combi van fun en strategie in jouw badass business niet gefixt?
Check hier mijn gratis masterclass en get started!