Make your move
1:1 intensive

Het kriebelt. Het moet anders. En je wil springen. Als ik je vraag waar je naartoe wil met je business, dan antwoordt jij met: doen waar ik rete goed in ben, voor de allerleukste klanten, met een shitload aan fun. En als ik je vraag wanneer je dit wil, dan zeg jij het liefst gisteren. AWESOME, this means you’re ready! Ready to Make Your Move.

Daarvoor zal je dingen anders moeten doen, de boel moeten omgooien. De meeste business coaches vertellen je niet wat je moet doen, en stellen dat jij alle antwoorden in je hebt. Kinda true, voor ondernemers die al een tijd bezig zijn en door alle ervaring precies weten wat strategisch voor hen werkt. Maar als je met iets nieuws begint, heb je géén idee. Je WIL wel, en je hebt allerlei ideeën, maar komt steeds net niet in actie. Omdat je niet weet waar je moet beginnen. 

Waarom vertelt niemand me gewoon wat ik moet doen?!

Dat dacht ik vrij vaak aan het begin van mijn ondernemerschap.. Om vervolgens in online courses overladen te worden met info, en daardoor alsnog de verkeerde dingen te doen. Vét inefficiënt. 

Badass Business coach
Badass Business coach

I like to do things a little differently

Daarom ga ik jou WEL vertellen wat je moet doen tijdens de Make Your Move 1:1 Intensive.

Met deze short & sweet samenwerking bespaar jij jezelf veel tijd, moeite, geld en een hoop onnodige acties. Tijdens onze 1:1 sessie bespreken we al jouw plannen en ideeën. Ik vertaal je plannen naar strategische acties. Na onze sessie ontvang je van mij een Business Overview (met oa actielijsten & prio’s). Zodat jij 1 voor 1 acties kan aftikken voor je Badass Business. DOEN ipv forever plannetjes maken en nooit uitvoeren..

Dit zorgt ervoor dat je in actie komt, maar ook een hoop tijd bespaart. Veel ondernemers doen namelijk allerlei dingen in de verkeerde volgorde. Ik zie het constant. Deed ik aan het begin ook. Tot ik doorhad dat bepaalde acties echt enorme tijdverspilling waren. Je kan jezelf oprecht 3 maanden aanrommelen besparen door deze ene sessie. 

Wat gaan we doen?

1. Are you in?! Te gek. Dan ontvang je van mij een uitgebreide Business Analysis survey. Door die survey kom ik alles te weten over jou & je business. Meer nog dan jij zelf weet 😉

2. Na de survey spreken we elkaar tijdens de 1:1 sessie van ~ een uur. In die sessie bepalen we alles wat jouw business nodig heeft om de shift te maken naar Badass Business: doen wat je te gek vindt, voor de leukste mensen, while living your dream life. 

3. Vervolgens ontvang je van mij je Massive Action plan. Een overzicht van alle acties die je moet nemen voor je Badass Business. Zodat je volop in actie kan komen en met een gerust hart de juiste acties kan afvinken.

voor wie is dit?

De starter die staat te springen om te ondernemen, maar geen idee heeft waar ze moet beginnen. Je hebt iemand nodig die met je meekijkt en je vertelt welke acties prioriteit hebben om je Badass Business te bouwen.

De ondernemer die al even bezig is, maar voelt dat er iets anders nodig is: een andere strategie, een ander aanbod, een andere doelgroep… Je staat aan de vooravond van een Badass Move. Alleen het is zo lastig om die move te maken. Omdat je eerst moet los laten wat niet werkt.. Om volledig te gaan voor je Badass Business heb je een push nodig. And I’m here for it!

Make your move

Let op: ik beloof je geen hele business in 1 sessie. Daar is oprecht wel iets meer voor nodig dan 1 maand acties uitvoeren. Dat weet jij ook. Maar je weet ook dat als je niet in actie komt, die Badass Business er sowieso niet komt. Met dit aanbod wil ik je de kans geven om al je wilde ideeën te structureren in een plan waar jij blij van wordt én strategisch is. Dit is de push in the right direction waar je op zit te wachten.

Oogkleppen op en GAAN!

Badass Business coach