Being a badass online - authentieke content course - In 4 weken naar Badass vibes zodat je de leukste klanten aantrekt

Coming super soon!!!

Badass Business coach
Badass Business coach

What's the plan?

Hoe werkt het precies?
Na aankoop ontvang je toegang tot de online omgeving. Daar vind je de eerste module. Iedere week wordt er een nieuwe module voor je vrijgegeven. De course bevat 4 modules en duurt dus ook 4 weken. Je houdt 3 maanden toegang tot de omgeving. Dat is niet om je te pesten, maar omdat ik je een beetje ken en weet dat je een stok achter de deur nodig hebt om te beginnen ;).

Hoeveel tijd kost het?
Iedere module bevat een Masterclass van ongeveer een uur. Daarna ga je zelf aan de bak met opdrachten. Dat zijn schrijfopdrachten voor nieuwe inzichten, maar ook praktische opdrachten. Dus shit die je in echt op je social media moet doen. Hoeveel tijd je daaraan besteedt, is helemaal aan jou. Hou rekening met zeker een uur per week.

Ik ben opzich wel zichtbaar, is het dan alsnog waardevol voor me?
Lekker bezig! Check voor jezelf op deze punten of je nog kan groeien: 1) Plezier in content maken 2) Groeien in volgersaantallen 3) Engaging content posten en 4) De leukst Klanten aantrekken. Valt er ergens nog groei te behalen? Dan is de cursus waardevol voor je.

Ik heb nog geen eigen bedrijf (of ben pas nét begonnen), kan ik dan meedoen? 
Jazeker. You need a community to sell stuff to. De cursus werkt wel het beste voor je als je een (vaag) idee hebt van welke impact je wil gaan maken met je bedrijf. Als je daar nog geen énkel idee van hebt, raad ik je mijn andere cursus aan: Badass Goals.